Diensten

härlig heden

Hier in de regio is voor ieder wat wils, de tuin grenst aan een mooi fietspad met meer dan 90 km aan fiets- en wandel mogelijkheden. Er is water, om te zwemmen, te vissen, te kanoën of wat dan ook. De Klarälven rivier is te bevaren met je eigen gebouwde vlot. Of wil je liever wandelen en watervallen bekijken? In de winter genieten van het winterweer, sleeën, met de hondenslee of liever stoer met de sneeuwscooter. Grillen in de natuur of op jacht? 
Het kan allemaal! Check de  mogelijkheden. 

Zomer 2022

De mogelijkheden

Worstjes bakken bij een grillplaats tijdens een heerlijke fietstocht.
Een wandeling maken in de eindeloze bossen. Paardrijden bij één van de vele ranches. Ga zo maar door; mogelijkheden te over voor een heerlijke vakantieweek in het zomerseizoen

Ons aanbod

Een comfortabele vrolijke gele vakantievilla, voorzien van twee prachtige veranda's. Eén voor de ochtendzon en één voor de middag- en avondzon. Goed uitgerust met heerlijke tuinmeubelen en een BBQ. 

Het avontuur

Oog in oog met die machtige eland! We maken je wegwijs in de "bijna altijd prijs" autoroutes voor je eigen geregisseerde elandensafari. En je kan natuurlijk ook een bezoek brengen aan het bekende Moose Park en alle ins en outs leren over deze dieren.

De omgeving

Wat is er nu fijner dan na het ontbijt lekker naar buiten te gaan en een frisse duik te nemen in het meer of te zwemmen in/bij een waterval? Inpakken die picknick mand en gaan! :)

Ons vakantiehuis

Het vakantiehuis is beschikbaar! 
Naast alle ruimte die er buiten te vinden in onze omheinde tuin of daarbuiten in de bossen of aan de meren, is er nu ook een oase van rust te vinden in ons riante huis. Vraag om de mogelijkheden via de mail of klik op de knop "Informatie& Beschikbaarheid"

Het huis beschikt over totaal 5 bedden (extra Babybedje beschikbaar). Volledig en sfeervol ingericht, met een royale tuin, twee veranda's en tuinmeubilair. Een centrale ligging voor allerlei leuke uitstapjes. Binnen enkele uren per auto bereikbaar vanaf de comfortabele overtocht Kiel-Göteborg.

Onze camperplek

We zijn meer dan een stelletje camper fanatiekelingen! We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken. 
Nu we onze eigen camper hebben verkocht (want veel te druk met het opbouwen van een nieuw leventje in Zweden), willen we graag andere camper fans ontmoeten en meegenieten van hun avonturen.
Onze kleinschalige, eenvoudige camperplek biedt ruimte aan 6 campers. Er is elektriciteit en vers water, daarnaast is er de mogelijkheid om grijs water te lozen. Ook beschikken wij over een Zweeds toilet.

Bezoek ons op het volgende adres:

Myra Heden 1
68393 Råda
Zweden
+31654797416

coördinaten: 59.978653   13.572370